Paley centrum pro média Los Angeles

Paley centrum pro média v Los Angeles , které je vlastně v Beverly Hills , za rohem od Rodeo Drive , je archivem video a audio obsahu z historie rozhlasu a televize. Založil ho v roce 1975 William Paley, zakladatel CBS jako Muzeum televize a rozhlasu, který zkoumal a interpretoval kulturní, společenský a tvůrčí význam těchto médií. To bylo přejmenováno v roce 2007, aby odráželo začlenění nových médií.

Paley Center je jednou z nejzajímavějších věcí, které musíte udělat v LA pro TV a filmové fanoušky . Tam je také pobočka paley centra v New Yorku.

Paley centrum pro média LA
465 Severní Beverly Drive
Beverly Hills, CA 90210
(310) 786-1091 (informace o plánovaných aktivitách od středy do neděle,
poledne do 17:00
(310) 786-1000 pro všechny ostatní informace.
Hodiny: St-Ne 12:00 až 5:00 hod., Vstupné je zdarma, doporučené dárcovství: $ 10 Dospělí, $ 8 Seniory / Studenti, $ 5 Děti do 14 let

Kolekce Paley Center

Paleyova sbírka zahrnuje téměř 100 let historie rozhlasu a televize, které představují téměř 150 000 různých programů. Digitalizovaná část archivu je přístupná veřejnosti v počítačích v aplikaci Media Center. Prohlídková místnost zobrazuje každý den různé programy na velké obrazovce. Při příjezdu se podívejte na plán.

Většina archivu není digitalizována, ale může být nahlížena nebo naslouchána ve Vědecké místnosti po dohodě s výzkumnými pracovníky za poplatek.

Programy v Paley Centre

Součástí mise Paley Center je dát televizní a jiné média do kulturního kontextu a za tímto účelem nabízejí řadu veřejných programů, které přinášejí tvůrcům médií před živé publikum, aby si promluvili o svých představách.

PaleyFest LA

Jejich nejvýznamnější událostí je PaleyFest LA, každoroční událost, která hostí panely herců, spisovatelů a režisérů populárních televizních pořadů živě v Paley Center.

Tyto panelové diskuse jsou skvělým způsobem, jak mohou fanoušci vidět své oblíbené herce, spisovatele a režiséry z nejžhavějších současných dramat a komedií žijících na jevišti v relativně intimním divadelním prostředí. Vstupenky PaleyFest prodávají v lednu pro březnovou akci. Někdy můžete také najít zlevněné vstupenky pro společnost PaleyFest na webu Goldstar.com. Palejští členové mají vstupenky a slevy na vstupenky PaleyFest. Některé události se předávají členům předtím, než budou všechny vstupenky zpřístupněny veřejnosti.

PaleyLive

Paley Live je série živých akcí naplánovaných po celý rok mimo oficiální festival PaleyFest, které obvykle zahrnují nějaký druh screeningu, následovaný Q & A s tvůrci.

Většina událostí Paley Center je také živě vysílána a přehrávání si můžete prohlížet na svých webových stránkách. Můžete sledovat přehrávání obou událostí Paley LA a Paley NY.

Exponáty v Paley Centre

Středisko Paley hostí periodické exponáty týkající se televize, rozhlasu a filmů včetně kostýmů, rekvizit, setů a dalších. Nedávné exponáty zahrnovaly Uměleckou expozici Outlander multimediální výstavy a Warner Bros: Televize mimo krabici , přehlídka historie televizní produkce Warner Bros od raných černobílých karikatur k populárním současným televizním pořadům.

Zkontrolujte webové stránky pro aktuální exponáty. Někdy nejsou žádné.